all my life-shayne ward

Friday, 31 August 2012

syawal 2012

assalamualaikum!...

tada.. akhirnye after 13 syawal, dpt gak update blog ni...raye thun ni bestt.haha actualy tiap thun pn bestt..but thun ni lgi3 bestt...after smigu braye ngan fmly, then balik u mcm biaselah..study study study!... tp mud still rayeeee...huhu...and arini ak braye ngan clasmate 2DAA dip civil engineering ^_^...sonok braye ngan dorag ni, gelak memanjag, smpai sakit pp..hehe...even penat msak utk dorag, but sronok!...thun ni lbih rmai yg join compare to last year, chinese student pun ade!...steven, lee, sheng kai, eric...and bla bla bla...law braye mmg x sah law x amik gmba kan...arini, belambak gmba ak amik...jom kite tgk kat bwah nie...=P...by the way, nk bgtau yg baju ak tu bru siap beberape jam sbelum g braye..sempat je jhit renda tu..hehe..and hasilnye..tada...comel!.haha



ni gmba kat uma ak...^_^

adatlah pompuan, memanjang ngan tudung die...sape la tu kannn...


ni gmba kat uma kwn aku..kat tangge pn jadila...


 gamba ni wajib amik stiap thun...kat uma lecture ksayagn rmai... pn, nafisah...=D


gamba ni best..wtih one of my besfren....hehe


Tuesday, 14 August 2012

adam and hawa

--> Hal Terindah dari seorang wanita adalah bukan saat dia tersenyum bahagia, tapi saat butiran air matanya terjatuh saat berDoa...

--> Bukan kerana kecantikan yg mempesona, tapi kerana Sujud Ruku'nya yg tiada henti...

--> bukan juga kerana keelokan tubuh yg di pamerkan, tapi kerana keteguhan IMAN nya dlm menjaga auratnya...
✿..Kadang-kadang, ALLAH sengaja menghadirkan seseorang untuk membuat kamu "jatuh" dan "putus asa" kerana Dia mahu kamu BELAJAR untuk berdikari tanpa mengharapkan bantuan orang lain SELAIN dariNYA..✿

♥ Sedarilah, kamu punya ALLAH... Alhamdulillah (✿◠‿◠)

selamat pagi ^_^

Assalamualaikum........

 yes im just ordinary....but dont u ever think im just the same like the others.
im just ordinary, but im strong enough, i never cry because of love...coz i believe love is belong to ALLAH...once i said yes, i realy meant it. i believe on your words , if u lie on me, means that u lie on yourself.
 im just ordinary, i cant read your heart , but i believe what my heart said..
im just ordinary, if u dont like me, so please get out from my life, coz i dont need people who hate me..
yes, im just ordinary, but please respect my privacy...
im just ordinary, but who are u to jugde me?!...are u perfect enough?...u better think twice...
im just ordinary, but i still believe that each person have their own speciality...
im just ordinary, but as the time passes, i learn how to be matured...why cant u do the same thing?
and lastly, im just ordinary, and deep in my heart i wanna be loved and love....

jodoh pertemuan qada dan qadar jalan hidup saya,saya yang rancang tapi Allah tentukan. Kalau dia bukan untuk saya maka dia bukan untuk saya.
awak berhak untuk bersuara tapi saya juga berhak untuk melindungi diri saya sendiri. Saya tiada penjelasan tapi cukuplah untuk mengatakan saya MINTA MAAF.UMUR JODOH REZEKI bukan saya yang yang cipta. bukan saya yang minta, please respect my privacy....

Wednesday, 8 August 2012

untitled...hehe

assalamualaikum...^_^

huhu, bru balik tgk wayag midnight... " step up revolution"... besttt coz hero die tersaggt hensome weiii..hehe....sbelum g tgk wayag td, mk ade call sruh balik T_T... xde org nk tolog kemas uma nk dekat raye ni..huu sian mak... but, ak pn busy gak..lecture plak bole nk wat retest bile nk dekat raye ni...huu..sabo jela...so, try utk bhgikan nase dgn sehabis baik....!