all my life-shayne ward

Thursday, 6 December 2012

NEW SEMESTER!!

pejam celik pejam celik dah msuk sem2 tahun 2 pn ak kt uthm ni..mase bjalan lajuuu.. lagi 2 sem je nk hbiskn diploma nehh..x sabaq noe! btw, sem ni quite bz gak, sbb da nk hbis blaja ni byk nk kne uruskn... tp tu sume normal lah kannn... tambah plak sbjek sem ni sume quite tough...huuhu... mntak2 sume dipermudahkan...amin.....

skarag ni sume dak batch ak ngah sibuk pkir pasal latihan industri kiteorg yg x lame je lagi..wuhuuu rumit gak proses nk mohon LI ni kan... pening lalat kpale ni nk pilih tmpt yg beshhhtt...

mcm biaselah, my bro n sis akn prefer utk ak wat LI kat site, sbb pgalam kat site ni power katenye..hahaha
x kesahla tu kan sbb ak pn mmg lebih minat keje2 kat site compared kat mkmal..wahhh excited gak law dpt pgalaman kje kat site..=D bole tgk sndri mcm mne proses projek pembinaan bgunan djalankan...sgt menarik!!

but still tercari2 tmpat yg sesuai, my sis pn cube melebarkn sayapnye utk dptkn contact dri kwn2 die yg keje dlm bidang civil ni..hehehe..tapiiiiii my bro je yg slalu risau...tau dah dri awal die x stju sgt ak amik kos civil nie.. alasan die sbb aku seorag perempuan!.huhu..haii bayagkn nk amik krusus CIDB pn berbakul2 die pesan. ni bru nk mhon insurans utk msuk site, belom msuk site lagi. law ak msuk site bertan2 die pesan agaknye..tp x kesah pn..at least risau gak abg kat adk die yg comel ni kan..hahaha...paling x bole bla bile die ckp " blaja tingi2 nti x yah msuk site slalu.. msuk site ni byk rsiko, lagi2 kau tu pompuan"...huhuhu..kadang takut gak bile die ckp cmtu.. tp in shaa Allah ade jalan utk ak nti...=) semua kerja ade rsikokan...hehe but seriously ak mula jatuh hati dlm bidang ni! alahaiiii...betolla org ckp, jgn terlalu benci, nti bole jatuh hati! hahaha...


ok, rsenye ckup smpai sini, nti da confirm tmpat LI kite update lagi ye! =D





No comments:

Post a Comment