all my life-shayne ward

Monday, 13 January 2014

KURSUS KAhWIN

Assalamualaikum

untuk entry kali ni nothing much to say, fyra just nk share blog akak fyra which is blog KURSUS KAHWIN BATU PAHAT..by the way fyra? hehe from now on im gonna use 'fyra' rather than 'aku' or what so ever.coz it sound more polite. hehe...okay balik semula pada topik blog kursus kahwin tadi kepada mereka-mereka bakal pengantin yang berada dikawasan berdekatan bolehla refer blog ni untuk sebarang pertanyaan berkenaan kursus kahwin. untuk informasi kepada pasangan yang sibuk dan kurang mase, pendaftaran kursus kahwin ni pun boleh dibuat secara online atau pendaftaran secara SMS. macam mane? okay itu korag kene tenggok kat blog akak fyra tu. akak fyra salah seorang staf di pejabat agama dan die memang arif bab2 ni. untuk sebarang petanyaan pn akak fyra ade letak no.tel PN. SHUHADHA dalam blog tu... okay ini link untuk blog tu.


http://www.kursuskahwinbatupahat.my/p/masa-kedatangan.html



And ini gamba home untuk blog tu. dalam blog tu ade banyak bahagian seperti masak kursus, penampilan, pendaftaran secara online, pendaftaran secara SMS dan mengenai perkahwinan. semuanya boleh refer kat sini and untuk pertanyaan lanjut korang boleh call no yang fyra ade state kat atas tadi. jangan tanye kat fyra plak.hehe... ;)
 okay semoga info ni membantu anda2 di luar sana ;)

No comments:

Post a Comment