all my life-shayne ward

Wednesday, 6 March 2013

Happy Besday to Me part 2

ok, kite smbung lagi cite hari lahirku,hehe.....after a small and sweet party yg ala2 picnic kat dataran tu, kami pun balik, otw balik tu da pkul 12 lebih means da masuk 6/3/2013 ^_^... so mase dlm kete phone aku pun dihujani message ucapan dri kwn2....memang aku senyum smpai telinge je otw balik tu...smpaila kat uma, sempat call my buddy lagi sape lagi kalau bkn mala kwn baik ku =) tdo pn dekat kul3 mlm tu..smpaila siang xde ape jadi.. just dpt ucapan dri akak n abang2 aku plak.. thanks thanks..hehe... siang tu aku p tolog akak jage booth die kat karnival dlm uthm, of cos lovey dovey fren maria n mira pun ade jugak =) 

sampaila kul 6 aku kat booth tu...then balik uma, mandi n siap2 terus g konsert hotlink kat BPMALL....memang penat, tapi time kasih byk2 kat 2 org kwn baik ku yg still sanggup bwa aku g konsert tu!!...sayanggggg korag sanggt!!
bile konsert start mmg besttt...yg palig pentig dpt tgk hujan perform live....wahhhh sgt teruja tgk Noh hujan, sweet je die tu..hahaha...tapi mase konsert tu aku sonok sgt smpai terketuk kpale sorag mamat neh...hahahaha... manela nk prasan, sonok sgt tgk hujan perform, aku ingat aku ketuk belon aku, tapi x prasan plak yg belon aku tu da kne kpale org, sampaila mamat tu tegur aku sbb aku da ketuk kpale die banyak kali!! hahahahahaha.... maluuuu kott...nasib die x mara ,heeeee sory ok ^_^...btw konsert tu mmg sgt hapening! tambah plak yg dtg pun rmai student uthm n kbanyakan dak kls aku! hahaha.. so bestlah..
balik dri konsert tu pun x lewat sgt sbb cume 3 band je yg perform bunkface, 6sixth sense, hujan.. tp hujan palig bes sbb aku minat dorag...hahaha....thanks again pd maria n mira sbb even penat pun still bole lyan n bwa aku g konsert tu...terharu sgt dgn korag....kesian bile balik sume muke penat, mira ckp sambut besday akula yg paling penat..hehehe...

balik dari konsert plak dpt ucapan dri best fren sek rendah aku, zulaikha, and fatiyah!..rindu dorag sgggt! andd dari geng PPB jugak!!  ni geng mase zaman skola form 5 dlu and smpai skag pun dorag still wujudkn geng ni, ... dorag mmg x pena mis wish besday aku tiap tahun, tapi mlm tu akmal je yg wish sbg wakil dari geng PPB yg terdiri dari mael, iwan, mursyid, usop.. wahhhh rindu nk dpt adiah hari jadi 1 balang coklat lagi dari mursyid ^_^... lepas bce ucapan tu, aku terus siap utk tido!! sbb aku pun sggt penat..hehe.. apepun besday tahun ni mmg hapening, sgt bertuah dikelilingi ngan kwn2 yg baik2 ni... thanks korag semua..=)

 ni gamba konsert mlm tu 

noh yang sgt cool, sweet, and bestttt ^_^

#terharu yang teramat sbb stiap tahun kwn aku x pena mis utk celebrate besday aku and belikan kek utk aku ^_^...

No comments:

Post a Comment